scharminkel: a poor man's adam curry...
vrijdag, september 27, 2002

nu even niet!

ik was en ben even een paar dagen weg van het web...

posted by henk at 7:50 a.m. |


zaterdag, september 21, 2002

no warmaar dat is logisch, toch?

posted by henk at 12:52 a.m. |


dinsdag, september 17, 2002

at your service!

als dit is wat pim gewild zou hebben, dan zijn er binnenkort veel tevreden landgenoten. de rest van nederland kan alleen maar hopen dat dit kabinet niet lang genoeg blijft zitten om al die asociale plannen ten uitvoer te brengen.

posted by henk at 11:59 p.m. |


klussen met tepels

met google zoeken naar de woorden tepels en tuin en dan op scharminkel terechtkomen, dat lijkt me echt een afknapper. maar was het wel iemand met een dirty mind? of hebben we hier te maken met een dyslectische doe-het-zelver?

posted by henk at 12:18 a.m. |


zaterdag, september 14, 2002

volksvermaak, cultuur en paracetamol

een avondje thuis met hoofdpijn.

op tv een hele wedstrijd gezien uit de h€€€€€€ c$$$$$ eredivisie. daarna nog een uurtje meegepikt van last night of the proms. dat laatste vond ik het leukst. niet omdat ik een snob ben, want dat valt geloof ik nogal mee, maar vooral omdat het al snel duidelijk was dat feyenoord weer eens zou winnen.
posted by henk at 11:58 p.m. |


vrijdag, september 13, 2002

warblogging

ik wilde hier een stukje schrijven over zogenoemde warblogs, een groep van weblogs waar ik me meestal mateloos aan erger. omdat ik echter bijna in slaap val, moet u hier nog even op wachten. misschien nog wel iets langer dan even. welterusten...

posted by henk at 12:32 a.m. |


woensdag, september 11, 2002

9/11

goed. 11 september. een jaar later. is de wereld nu beter of slechter? of gedraagt iedereen zich alleen maar anders? en ook niet onbelangrijk: hebben we nog iets geleerd?

posted by henk at 8:24 a.m. |


vrijdag, september 06, 2002

partijtje

zou het verjaardagspartijtje van prins claus al afgelopen zijn? goed dat 'ie weer thuis is, trouwens. bent u niet benieuwd naar wat ze de hele dag gedaan hebben? in zo'n grote tuin zijn toch talloze spelletjes mogelijk. ik zie het al helemaal voor me:

koekhappen met maxima was leuk. alexander heeft gewonnen met zaklopen. opa was natuurlijk de hele dag te vinden bij de schiettent. er was een clown om de kleintjes te vermaken. pas als we heel goed keken herkenden we hierin de heer zorreguieta. net toen het touwtrekken zou beginnen ging het regenen en riep de echtgenote van de jarige ons allemaal naar binnen. meester pieter was het eerst aan de beurt bij hints. eerste woord, drie lettergrepen, klinkt als...

oma werd voor het laatst gezien bij het verstoppertje spelen.
posted by henk at 11:45 p.m. |

recentelijk:
(min of meer)

15 mei 2002
scharminkel begint.

credits
met blogger gaat het allemaal iets eenvoudiger dan met de hand (webloggen, bedoel ik) en voor commentaar zorgt yaccs, maar u natuurlijk ook...

archief(je):
vroeger...

meer blog(je)s:
weblogs beginnen hier, maar er zijn ook nog wel andere lijstjes.

blogsnob says go to:


waar komen jullie toch vandaan?


script: yaywastaken

henkie's home on the web © 1997/2002 henk jansen