scharminkel: a poor man's adam curry...
donderdag, augustus 29, 2002

de belgische slaapkamer

bijna 70 procent van de nederlandse vrouwen geeft in bed de voorkeur aan een goed boek. nu heb ik helemaal geen hekel aan lezen, integendeel zelfs, maar there's a time and place for everything...

ik denk dat ik maar een belgische vriendin neem.
posted by henk at 1:21 a.m. |


woensdag, augustus 28, 2002

finders keepers

ik woon in een van de oudste steden van nederland. en daar vindt men nog wel eens wat. wel eerst even afspoelen...

posted by henk at 7:35 a.m. |


zondag, augustus 25, 2002

stylesheets en tepels bij mannen

heeft u wel eens achter de schermen gekeken bij scharminkel? (rechter muisknop, view source)

doet u maar geen moeite. ik kan u zeggen dat het een rommeltje is. ik gebruik dan ook de trial en error methode: dingen weghalen, dingen toevoegen, wat maakt het uit of de code eigenlijk niet klopt, zolang de pagina er maar goed uitziet...

ik wil een pagina kunnen maken met minder html, bijna uitsluitend gebaseerd op een stylesheet. ik ben nog maar net begonnen met wat dingen uitproberen en stuit meteen al op problemen. dingen die in netscape wel werken, doen dat niet (of anders) in explorer (en omgekeerd). op zoek naar een oplossing van een bepaald css probleem zag ik op google ook een link naar het antwoord op de vraag waarom mannen tepels hebben. leuk om te weten, maar gelukkig waren de andere zoekresultaten wel wat meer relevant.
posted by henk at 8:22 a.m. |


donderdag, augustus 22, 2002

waar komen jullie toch vandaan?

nieuw op scharminkel!
vanaf vandaag (of eigenlijk gisteren) kunt u hier zien waar u vandaan komt. nee, dit heeft niets met de bloemetjes en de bijtjes of met boerenkool te maken...

posted by henk at 8:00 a.m. |


woensdag, augustus 21, 2002

bui

fietsen door zo'n fris zomers regenbuitje is best wel lekker. etensluchtjes uit allerlei huizen maken het geheel echter wel wat minder fris, maar dan had ik maar in een bos of op de hei moeten gaan wonen...

posted by henk at 9:38 p.m. |


maandag, augustus 19, 2002

gelijk

het probleem, waar ik het zondag 4 augustus over had, bestaat nog steeds. een paar onbevredigende telefoongesprekken later zit er nog steeds weinig schot in de zaak.

namen kan ik nu wel noemen: mijn internetprovider euronet en de gerechtsdeurwaarder die men heeft gemeend te moeten inschakelen. ik word van het kastje naar de muur gestuurd. ik heb gewoon mijn rekening betaald aan euronet, voor de door hen geleverde diensten. geen cent meer, geen cent minder. waarom zou het mij extra geld moeten kosten, wanneer iemand op de administratie van euronet een fout heeft gemaakt?

het gaat me natuurlijk allang niet meer om die extra kosten (55,67 euro om precies te zijn), maar vooral om de manier waarop ik word behandeld. inmiddels ben ik er wel achter gekomen, dat gelijk hebben en gelijk krijgen twee heel verschillende dingen zijn.

(kijkt u ook al uit naar het volgende deel van dit fascinerende verhaal?)

posted by henk at 12:06 a.m. |


zaterdag, augustus 17, 2002

slim

die nieuwe url houdt u nog van mij tegoed. er zijn op dit moment teveel andere dingen die mijn aandacht vragen. belangrijkere dingen dan het opknappen van een blogger archiefje. wanneer u trouwens slim bent, en dat bent u toch, dan heeft u die nieuwe locatie toch zo gevonden?

verder kan ik u nog meedelen dat mijn laptop vanaf vandaag wordt beveiligd door een ander programma dan voorheen: zone alarm pro 3.0. heeft u nog helemaal geen firewall op uw systeem geïnstalleerd? dan bent u misschien toch niet zo slim als ik dacht...
posted by henk at 8:07 a.m. |


woensdag, augustus 14, 2002

even geduld a.u.b.

ik heb mijn andere weblog verplaatst naar een (voorlopig) geheime (blogspot) locatie. ik heb eindelijk al m'n archives weer terug. nu eerst nog even wat dead links en andere rommel verwijderen. als u nu rustig gaat slapen, dan heb ik morgen de url voor u.

posted by henk at 12:50 a.m. |


zondag, augustus 11, 2002

dat zoeken we op

spelletjes en quizzen op tv probeer ik altijd zoveel mogelijk te vermijden. alleen twee voor twaalf en per seconde wijzer wil ik nog wel eens zien, als ik er tijd voor heb. worden die vragen van twee voor twaalf nu steeds gemakkelijker? als dit niet het geval is, dan ligt het aan mijzelf. maar ik kan er toch ook niets aan doen, dat ik elke dag een beetje intelligenter word?

posted by henk at 1:49 a.m. |


vrijdag, augustus 09, 2002

other enz

bo,
meer over die split enz cd staat hier. dit is trouwens de enige cd die ik van hen heb.

posted by henk at 11:20 p.m. |


dinsdag, augustus 06, 2002

makkers staakt uw wild geraas

opruimen kan ook wel eens leuk zijn. heel erg netjes hoeft van mij niet, maar zo nu en dan een beetje orde scheppen in de chaos kan geen kwaad.

en je vindt nog eens wat! dit keer bijvoorbeeld een cd van split enz, die ik maanden geleden al eens wilde opzetten en maar niet kon vinden. een rijmwoordenboekje dat ik eind vorig jaar goed had kunnen gebruiken, heb ik ook weer terug. nog maar vier maanden en dan is de goedheiligman weer in het land. genoeg tijd voor dat boekje om weer spoorloos te verdwijnen.
posted by henk at 11:56 p.m. |


zondag, augustus 04, 2002

goliath en david

ik ben er weer! terug van niet echt weggeweest. still alive en (misschien iets minder) kicking. ik zit al weken met een probleem. niet iets dat echt ernstig is, want het gaat alleen maar om geld. dat wil zeggen het gaat een andere partij alleen maar om geld, voor mij is het inmiddels meer het principe dat telt.

ik wil op dit moment nog geen namen noemen en ook niet alle feiten tot in detail bespreken. het gaat om een bedrag dat ik moet overmaken naar iemands bankrekening. ik ben best bereid dit te doen, echter zonder de rente en andere extra kosten die men mij in rekening wil brengen. telefoontjes, emails en zelfs het sturen van een fax hebben tot nu toe tot niets geleid. men heeft zelfs al gedreigd een procedure bij de rechter te zullen starten.

voor zover ik mij kan herinneren ben ik nog nooit gezwicht voor intimidaties, dus waarom zou ik daar nu ineens mee beginnen? ik wil echter af van dit hele gedoe en de makkelijkste oplossing zou zijn om gewoon maar alles te betalen. al dan niet begeleid door een briefje met een gratis en vrijblijvend advies. ik weet namelijk een uitstekende locatie voor dat geld. ik vertaal het maar even uit het engels, en dan hebben we het over een plaats waar de zon niet schijnt...

(wordt ongetwijfeld vervolgd)

posted by henk at 12:41 a.m. |

recentelijk:
(min of meer)

15 mei 2002
scharminkel begint.

credits
met blogger gaat het allemaal iets eenvoudiger dan met de hand (webloggen, bedoel ik) en voor commentaar zorgt yaccs, maar u natuurlijk ook...

archief(je):
vroeger...

meer blog(je)s:
weblogs beginnen hier, maar er zijn ook nog wel andere lijstjes.

blogsnob says go to:


waar komen jullie toch vandaan?


script: yaywastaken

henkie's home on the web © 1997/2002 henk jansen