scharminkel: a poor man's adam curry...
donderdag, mei 30, 2002

lesbisch gitaarspelen

nog even twee vragen beantwoorden voordat ik ga slapen:

wie is sarah bettens?
de zangeres en gitariste van de belgische groep k's choice.

is sarah bettens lesbisch geworden?
dat is een gerucht dat ik onder andere hier heb gelezen. ze zou haar man hebben verlaten voor een van de indigo girls. of het waar is doet niet ter zake. sarah zal hierdoor niet ineens anders gaan zingen of gitaarspelen. wat ik wel opmerkelijk vond is dat je blijkbaar lesbisch kunt worden.
posted by henk at 12:24 a.m. |


woensdag, mei 29, 2002

serieus

voor de zoveelste keer de heer spong gezien op televisie, ditmaal in het gezelschap van zijn confrère hammerstein. ik kijk niet dagelijks naar barend en van dorp. die 'maniertjes' van frits, henk en jan ken ik zo langzamerhand wel. bovendien heeft dat programma de laatste tijd veel gasten waar ik me behoorlijk aan kan ergeren. soms ook is het puur ongeloof en kan ik die mensen en hun uitspraken onmogelijk serieus nemen. dit was gisteravond ook weer het geval.

ik weet dat ik had beloofd de afgelopen week nog even met u door te nemen, maar wees nu eens eerlijk: heeft u mij daar echt voor nodig? ik richt mij maar weer op de dag van vandaag en misschien zelfs op de dag van morgen. we blijven lachen, al is de humor tegenwoordig soms ver te zoeken.
posted by henk at 7:10 a.m. |


zaterdag, mei 25, 2002

douze points

latvia?

het komt nu even niet zo goed uit, maar over enkele dagen zult u mij hier wel weer aantreffen. op dinsdag, misschien woensdag, neem ik de afgelopen week even met u door, of u dat nu leuk vindt of niet. er gebeurt in ieder geval genoeg: bart de graaff is dood, sarah bettens is lesbisch geworden en merel gaat vanaf deze week door het leven als bekende nederlander.
posted by henk at 11:55 p.m. |


uit eigen ervaring

alleen naïeve mensen zijn geduldig.

posted by henk at 12:52 a.m. |


donderdag, mei 23, 2002

nee, dank u

wat ik niet begrijp is dat iemand mij op een site als deze wil attenderen.
wat ik wel begrijp is dat deze persoon meent dit anoniem te moeten doen, want dat schijnt in dat soort kringen gebruikelijk te zijn.

Subject: Forum ter nagedachtenis van fortuyn tégen Volkert!
Date: 22 May 2002 02:06:19 +0200
From: ‹webmaster@bramos.mine.nu›
To: henkie@euronet.nl

Een onbekende heeft u deze link via het Forum ter nagedachtenis van Pim Fortuyn en tegen Volkert toegestuurd. Klik onderstaande link om naar de pagina te gaan. Alvast uw dank voor uw reactie.
http://volkert.bramos.mine.nu

posted by henk at 1:00 a.m. |


woensdag, mei 22, 2002

kippenvel

kale kippen. dat was het eerste waar ik aan dacht toen ik vanochtend wakker werd. nu moet u niet denken dat mij bij het ontwaken al het water in de mond loopt bij de gedachte aan een gebraden kippetje. ik ben meer een jongen van thee met een beschuitje. nee, het gevogelte in kwestie was gisteren te zien in het engelse jeugdjournaal, newsround op bbc one. misschien ook nog wel elders, maar één keer was voor mij al ruim voldoende.

in israël heeft men een kip zonder veren gefokt. afgezien van het feit dat ze er niet uitzien, wordt het leven van die kippen er vooral in een kouder klimaat natuurlijk niet leuker op. de redenen zijn natuurlijk economisch, al beweert men dat door de afwezigheid van veren het milieu een dienst wordt bewezen.

misschien hebben die mensen in israël gewoon een nieuwe hobby nodig. ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer je overdag met je tank weer een paar huizen met de grond gelijk hebt gemaakt, je 's avonds behoefte hebt aan een beetje ontspanning.
posted by henk at 8:04 a.m. |


dinsdag, mei 21, 2002

waar gebeurd

zondagmiddag. meisje van negen jaar komt de kamer binnen, blijft even staan en zegt wijzend naar het televisietoestel: "daar is die nare man weer!"

er was een tijd dat nederland bekend stond als een land waar je kon zeggen wat je wou, waar we respect hadden voor elkaar en elkanders mening. verschillen van mening werden uitgepraat en andere culturen vonden we niet achterlijker dan die van onszelf. aan die tijd kwam twee weken terug een (voorlopig) einde. in het huidige klimaat van verwarring en beschuldigingen aan het adres van iedereen die zich links van het midden bevindt, schijnen we ineens op onze woorden te moeten gaan letten.

om te voorkomen dat die nare man van de televisie nu een aanklacht tegen een kind van negen gaat verzinnen zal de identiteit van het meisje hier niet bekend worden gemaakt. het is echter mogelijk dat zij na het houden van een spreekbeurt over haar konijn, wordt ontmaskerd als behorende tot de harde kern van greenpeace of de dierenbescherming.

Als verklaring voor haar lidmaatschap zal het meisje dan echter aanvoeren dat zij zich had laten meeslepen door het zien van extreem dierenleed en de dramatische manier waarop mensen met het milieu omgaan.
posted by henk at 8:28 a.m. |


donderdag, mei 16, 2002

rijk

''ik ben iemand die zijn verantwoordelijkheid niet ontloopt.''
ik wou dat ik een euro kreeg voor elke keer dat ik balkenende dit de afgelopen weken heb horen roepen.

posted by henk at 11:59 p.m. |


fortuyn-lijk nederland

bent u alweer een beetje bijgekomen van gisteravond?

posted by henk at 11:55 p.m. |


woensdag, mei 15, 2002

gekozen

winnaars: cda en lpf
verliezer: nederland

posted by henk at 11:50 p.m. |

recentelijk:
(min of meer)

15 mei 2002
scharminkel begint.

credits
met blogger gaat het allemaal iets eenvoudiger dan met de hand (webloggen, bedoel ik) en voor commentaar zorgt yaccs, maar u natuurlijk ook...

archief(je):
vroeger...

meer blog(je)s:
weblogs beginnen hier, maar er zijn ook nog wel andere lijstjes.

blogsnob says go to:


waar komen jullie toch vandaan?


script: yaywastaken

henkie's home on the web © 1997/2002 henk jansen